Welkom


Welkom op de site van Kim en Femke, buufkes!

Om ons nu creatieve duizendpoten te noemen... Nou, nee. Maar we vinden het wel heel leuk om onder het genot van een theetje of wijntje samen de allerleukste feel good-kadootjes te bedenken en te maken! We bedenken elke keer wat nieuws, dus hou de site in de gaten!

Het meest populairste product is een Potje Geluk. Er is ook een Potje met feel good-quotes (ook zonder 2013-stempel). En een grote Pot Liefde met etiket naar eigen wens om te geven op een bruiloft. We maken ook kleine Potjes Liefde met etiket naar eigen wens als huwelijksbedankje.
Kijk rechts voor de verschillende etiketten. Er zijn er meer dan 10!

We verkopen op de site ook tasjes voor de kleinste Diva's.

In samenwerking met Beau Design maken we stoere kapstokken voor meiden en jongens van steigerhout met namen.

Wij zijn in eerste instantie begonnen met de Potjes Geluk om de opbrengst te doneren in het potje voor de dolfijntherapie voor Luuk, de zoon van Femke. (Kijk ook eens op http://www.luuknaardedolfijnen.blogspot.nl/) Maar inmiddels is de dolfijntherapie achter de rug en doen we het gewoon nog voor de fun.

Mail ons als je iets wil bestellen en kijk onder "Contact en verzenden". Kijk rechts bij "Made by Buufkes" en kies een etiket of een ander product. En kijk ook rechts voor de meest recente prijzen!

We vinden het ook leuk als je een reactie achter laat!

We zijn ook te volgen op https://www.facebook.com/Buufkes en vind ons ook Pinterest!

dinsdag 7 augustus 2012

Al meer dan 60 potjes Geluk verkocht in een paar weken!

Wat geweldig! We zijn 2 weken geleden begonnen met het maken van de Potjes Geluk. En er zijn er nu al meer dan 60 verkocht! Iedereen reageert heel enthousiast. Zo krijgen wij er natuurlijk alleen maar meer plezier in. Veel mensen kopen een potje voor op de kinderkamer, of voor iemand die gaat trouwen, of gewoon omdat het leuk is of natuurlijk voor iemand die wel wat geluk kan gebruiken. We hebben nu al € 336,- in het potje voor de dolfijnteherapie voor Luuk kunnen doen. En dat is natuurlijk fantastisch nieuws. We zitten al weer vol nieuwe idee├źn, maar blijven nog even in de potjes!

Het gaat als een lopend vuurtje rond en dat is leuk. Dus vertel je vrienden, familie of kennissen over het bestaan van deze potjes, want iedereen kan immers toch wel wat geluk gebruiken...!

En sinds kort zijn we ook te volgen of facebook: https://www.facebook.com/Buufkes.
Laat gerust een bericht achter of plaats een foto. Leuk!

Deze foto is van Martine. Op de kinderkamer van dochter Mirle staat het potje te pronken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten