Welkom


Welkom op de site van Kim en Femke, buufkes!

Om ons nu creatieve duizendpoten te noemen... Nou, nee. Maar we vinden het wel heel leuk om onder het genot van een theetje of wijntje samen de allerleukste feel good-kadootjes te bedenken en te maken! We bedenken elke keer wat nieuws, dus hou de site in de gaten!

Het meest populairste product is een Potje Geluk. Er is ook een Potje met feel good-quotes (ook zonder 2013-stempel). En een grote Pot Liefde met etiket naar eigen wens om te geven op een bruiloft. We maken ook kleine Potjes Liefde met etiket naar eigen wens als huwelijksbedankje.
Kijk rechts voor de verschillende etiketten. Er zijn er meer dan 10!

We verkopen op de site ook tasjes voor de kleinste Diva's.

In samenwerking met Beau Design maken we stoere kapstokken voor meiden en jongens van steigerhout met namen.

Wij zijn in eerste instantie begonnen met de Potjes Geluk om de opbrengst te doneren in het potje voor de dolfijntherapie voor Luuk, de zoon van Femke. (Kijk ook eens op http://www.luuknaardedolfijnen.blogspot.nl/) Maar inmiddels is de dolfijntherapie achter de rug en doen we het gewoon nog voor de fun.

Mail ons als je iets wil bestellen en kijk onder "Contact en verzenden". Kijk rechts bij "Made by Buufkes" en kies een etiket of een ander product. En kijk ook rechts voor de meest recente prijzen!

We vinden het ook leuk als je een reactie achter laat!

We zijn ook te volgen op https://www.facebook.com/Buufkes en vind ons ook Pinterest!

zaterdag 19 januari 2013

Potje Oeteldonk!

Als echte Bosschenaren en carnavalsvierders in hart en nieren moest er natuurlijk ook een echt Oeteldonks Potje komen! We hebben 2 varianten gemaakt, "Unne goeie carnaval" en " 'n Bietje Oeteldonks geluk".

In de potjes zitten Oeteldonkse Lucky Stars en aan het potje hangt een gelukskikkertje, dus wil je iemand unne goeie carnaval wensen met veel feest en zang, geef dan een Oeteldonks potje! Natuurlijk ook keileuk om in de woonkamer te zetten tussen alle andere Oeteldonkse prullekes!

 
 
Unne goeie carnaval

 
'n Bietje oeteldonks geluk
Veur un lach, feest en zang
'n lèkker gevûûl
drie daoge lang

 
 
 
Een oeteldonks potje kost 5 euro per stuk. Bij voorkeur bij ons af te halen in Empel.

1 opmerking: