Welkom


Welkom op de site van Kim en Femke, buufkes!

Om ons nu creatieve duizendpoten te noemen... Nou, nee. Maar we vinden het wel heel leuk om onder het genot van een theetje of wijntje samen de allerleukste feel good-kadootjes te bedenken en te maken! We bedenken elke keer wat nieuws, dus hou de site in de gaten!

Het meest populairste product is een Potje Geluk. Er is ook een Potje met feel good-quotes (ook zonder 2013-stempel). En een grote Pot Liefde met etiket naar eigen wens om te geven op een bruiloft. We maken ook kleine Potjes Liefde met etiket naar eigen wens als huwelijksbedankje.
Kijk rechts voor de verschillende etiketten. Er zijn er meer dan 10!

We verkopen op de site ook tasjes voor de kleinste Diva's.

In samenwerking met Beau Design maken we stoere kapstokken voor meiden en jongens van steigerhout met namen.

Wij zijn in eerste instantie begonnen met de Potjes Geluk om de opbrengst te doneren in het potje voor de dolfijntherapie voor Luuk, de zoon van Femke. (Kijk ook eens op http://www.luuknaardedolfijnen.blogspot.nl/) Maar inmiddels is de dolfijntherapie achter de rug en doen we het gewoon nog voor de fun.

Mail ons als je iets wil bestellen en kijk onder "Contact en verzenden". Kijk rechts bij "Made by Buufkes" en kies een etiket of een ander product. En kijk ook rechts voor de meest recente prijzen!

We vinden het ook leuk als je een reactie achter laat!

We zijn ook te volgen op https://www.facebook.com/Buufkes en vind ons ook Pinterest!

zondag 24 februari 2013

Stoere kapstok van steigerhout

Onlangs zelf een kapstok gemaakt zoals ik 'm graag wilde hebben: stoer, uniek (dus met namen) en met genoeg haakjes! Daar hebben we heel veel leuke reacties op gekregen. In samenwerking met Beau Design (buurman Dave!) willen we er op aanvraag best een paar maken!

Deze kapstok is 80 cm breed en 20 cm hoog. Er zitten 7 haakjes op en natuurlijk komen daar jullie namen. Vooralsnog in het lettertype "Cutouts" en 5 cm hoog. Uiteraard kunnen we op aanvraag een kapstok in elke gewenste breedte maken. Geef gerust je wensen door, wij kijken of het mogelijk is!

Een kapstok in deze uitvoering: formaat 80 cm bij 20 cm met 7 haakjes (zoals op voorbeeld), 2 bouten om de kapstok op te hangen en namen naar keuze kost € 75,-.

Andere formaten op aanvraag.


 
 
 
 


1 opmerking: