Welkom


Welkom op de site van Kim en Femke, buufkes!

Om ons nu creatieve duizendpoten te noemen... Nou, nee. Maar we vinden het wel heel leuk om onder het genot van een theetje of wijntje samen de allerleukste feel good-kadootjes te bedenken en te maken! We bedenken elke keer wat nieuws, dus hou de site in de gaten!

Het meest populairste product is een Potje Geluk. Er is ook een Potje met feel good-quotes (ook zonder 2013-stempel). En een grote Pot Liefde met etiket naar eigen wens om te geven op een bruiloft. We maken ook kleine Potjes Liefde met etiket naar eigen wens als huwelijksbedankje.
Kijk rechts voor de verschillende etiketten. Er zijn er meer dan 10!

We verkopen op de site ook tasjes voor de kleinste Diva's.

In samenwerking met Beau Design maken we stoere kapstokken voor meiden en jongens van steigerhout met namen.

Wij zijn in eerste instantie begonnen met de Potjes Geluk om de opbrengst te doneren in het potje voor de dolfijntherapie voor Luuk, de zoon van Femke. (Kijk ook eens op http://www.luuknaardedolfijnen.blogspot.nl/) Maar inmiddels is de dolfijntherapie achter de rug en doen we het gewoon nog voor de fun.

Mail ons als je iets wil bestellen en kijk onder "Contact en verzenden". Kijk rechts bij "Made by Buufkes" en kies een etiket of een ander product. En kijk ook rechts voor de meest recente prijzen!

We vinden het ook leuk als je een reactie achter laat!

We zijn ook te volgen op https://www.facebook.com/Buufkes en vind ons ook Pinterest!

donderdag 17 april 2014

Momentje van geluk!


De Potjes Geluk zijn nog steeds populair! Deze week hebben we nog een bestelling gehad van maar liefst 30 potjes uit België! Hard werken, maar hoe fijn is het om mensen een momentje van geluk te geven!


 
 
 
We hebben nog steeds 6 verschillende etiketten voor de Potjes Geluk en 4 etiketten voor de Potjes Stoer. De stofjes kunnen wel wisselen! Potjes kosten € 6,- per stuk en vanaf 3 potjes € 5,-. Bij een grote bestelling, graag even overleg over de levertijd!
 
 Ook op de kapstokken van steigerhout krijgen we erg leuke reacties. Zo ook op de kapstok voor Joosje en Sjors. Moet je eens kijken wat een mooi plekje deze heeft gekregen!
 
 
Een kapstok met 1 naam kost € 50,- en een kapstok met 2 namen € 75.-. Lettertype en knoppen/haken in overleg. En levertijd is ongeveer 2 weken.
 
Kijk voor meer info rechts op de site!


1 opmerking:

  1. Ahhh, wat leuk, zie ik ineens ons halletje met de mooie kapstok op jullie site. Ben er nog steeds reuzeblij mee!!! En Joosje en Sjors ook! Nogmaals veel dank! Jullie maken leuke dingen. Lieve groet, Lesley

    BeantwoordenVerwijderen