Welkom


Welkom op de site van Kim en Femke, buufkes!

Om ons nu creatieve duizendpoten te noemen... Nou, nee. Maar we vinden het wel heel leuk om onder het genot van een theetje of wijntje samen de allerleukste feel good-kadootjes te bedenken en te maken! We bedenken elke keer wat nieuws, dus hou de site in de gaten!

Het meest populairste product is een Potje Geluk. Er is ook een Potje met feel good-quotes (ook zonder 2013-stempel). En een grote Pot Liefde met etiket naar eigen wens om te geven op een bruiloft. We maken ook kleine Potjes Liefde met etiket naar eigen wens als huwelijksbedankje.
Kijk rechts voor de verschillende etiketten. Er zijn er meer dan 10!

We verkopen op de site ook tasjes voor de kleinste Diva's.

In samenwerking met Beau Design maken we stoere kapstokken voor meiden en jongens van steigerhout met namen.

Wij zijn in eerste instantie begonnen met de Potjes Geluk om de opbrengst te doneren in het potje voor de dolfijntherapie voor Luuk, de zoon van Femke. (Kijk ook eens op http://www.luuknaardedolfijnen.blogspot.nl/) Maar inmiddels is de dolfijntherapie achter de rug en doen we het gewoon nog voor de fun.

Mail ons als je iets wil bestellen en kijk onder "Contact en verzenden". Kijk rechts bij "Made by Buufkes" en kies een etiket of een ander product. En kijk ook rechts voor de meest recente prijzen!

We vinden het ook leuk als je een reactie achter laat!

We zijn ook te volgen op https://www.facebook.com/Buufkes en vind ons ook Pinterest!

donderdag 18 september 2014

It was a beautiful (wedding) day!

Op 12-09-2014 zijn Rick en Deborah in het huwelijksbootje gestapt. Ze zagen er prachtig uit en hebben een geweldige dag gehad! En ze wilden graag een origineel bedankje om aan het einde van de avond aan de gasten mee te geven en kozen voor een potje van Buufkes!

Samen met Rick en Deborah hebben we de kleuren en tekst gekozen en daarna konden de etiketten worden opgemaakt. Kijk eens hoe leuk!
 
Wil je ook zo'n leuk bedankje op je trouwdag? Mail ons en we kijken samen naar de mogelijkheden!
 
En natuurlijk willen we Rick en Deborah veel geluk en liefde wensen!
 
 
(foto door Schellekens & Cleijsen - Photography and film)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten